قبلا فکر میکردم بلداجی نام شخصی است که بهترین گز اصفهان بهنام اوست ، در چهارمحال وبختیاری متوجه شدم بلداجی بخش کوچکیاست در این استان و پر از کارگاههای درستکردن گز،بهترین گزدر تکمیدان این بخش وجود دارد با عنوان طهماسبی اصل، برگشتیم به شهرکرد و مقداری جعفری و هویج برای "سوپ"خریدیم، صاحبمغازه یک ترشی به ما معرفی کرد که زردآلوی خیسخورده در آبزرشک بود، فوقالعاده خوشمزه، کیلویی سههزارتومان، اما اینقدر ترش که مسیرش تا معده کاملا قابل دنبالکردن بود
Talab Chogakhor
Talab Chogakhor
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر